22 de jul. 2013

Això és sèrio... (=^ェ^=)


Qui ha dit que el blog no és un mitjà vàlid per buscar pis?
Per provar, que no quedi!
Hola a tothom!
Estic buscant pis per compartir de cara a setembre.Per demanar, que no quedi. 

Busco una habitació prou gran on instal·lar llit gros, armari i taules (la de l'ordinador i la de dibuix), amb una bona finestra al carrer.M'encantaria trobar-lo a Sant Andreu, al Clot, a Fort Pienc, Sagrada Família, Horta-Guinardó o el Poble Sec, però tot és posar-s'hi i segur que, un cop instal·lada, m'hi trobo bé on sigui.

La "fitxa tècnica" diu que tinc 30 anys acabats de fer, estudio i treballo en una escola i, a més sóc freelance quan cal (si em surt feina d'il·lustradora). M'agraden els boardgames i la literatura fantàstica. 

No veig la tele però segueixo algunes sèries. He descobert que m'agrada molt cuinar, encara que estic en fase beta, i gairebé no menjo carn.Tinc una gata una mica peluda, aviso.Tinc ganes de viure en un espai tranquilet, amb "vidilla" de pis però sense "desfasse" post-adolescent.Si li dóna el solet al balcó (si en té) m'encantaria posar-hi unes plantes aromàtiques o uns enciams, qui sap. I si al pis hi ha persones que xerren anglès o altres idiomes, ja em va bé. 

Us fa?
Si esteu cercant companya de pis i us "quadra" la meva proposta, feu-me un comentari o un mail i parlem-ne. Si sabeu d'algú, passeu-li el meu contacte. I, si us plau, feu-ne difusió!