14 de març 2013

Poscas i pastissos

Quan sembla que s'acaba la corda i m'aturo, apareix un projecte xulo al que em puc enganxar.  M'agrada que passi perquè em permet mentenir-me en marxa en un moment en què sembla que tot ha de canviar.


Al gra!

Està a punt de néixer ANNA&CO!!!
Bé, a punt de néixer no, ja ho va fer temps enrere, el que passa és que ara comença a caminar pels carrers de Llinars del Vallès.





Anna&co és el somni de l'Anna, que ens ofereix la possibilitat de crear el un pastís tal com ens l'imaginem, a mida. També fa cupcakes i galetes decorades, i a més començarà a programar tallers per a que els més intrèpids s'aventurin també en el món de la rebosteria.


I pensareu, què carai tenen a veure els pastissos amb la il·lustració? Doncs resulta que l'Anna ha confiat en mi perquè li dissenyi el logo! I no acaba aquí, també es va refiar de mi quan li vaig proposar de pintar el vidre de l'aparador.

M'ha encantat poder col·laborar en aquest projecte tan personal i d'algú tan proper, sempre caminant juntes per no fer cap pas en fals.



Us deixo doncs amb aquestes fotos que va fer l'Anna. Són de diumenge passat i he de confessar que encara arrossego agulletes!!!
























4 comentaris:

JRB ha dit...

Ta quedao mu bonico!!

Javier Comellas ha dit...

Como cuidas los detalles! vestida con el color corporativo

Anna ha dit...

Ha quedat xulíssim, Gina! Has captat exactament el que volia i ho has il·lustrat inclús als vidres!
Estic contentíssima del resultat i també de passar una estona amb tu, va ser molt divertit. Segur que hi haurà més ocasions de treballar plegades, per mi ha estat molt agradable comptar en que en tot moment sabies el que volia transmetre.
Moltíssimes gràcies Gina!! i Felicitats per la feina tant ben feta!!

Gina Portillo ha dit...

I lo bé que m'ho he passat?!